23.4 C
Gandia
Diumenge, 14 abril, 2024

Simat organitza I Trail de Simat “OnTrack”

 

– El I Trail de Simat “OnTrack” s’inicia aquest pròxim dissabte 13 de febrer

La Regidoria d’Esports de Simat de la Valldigna i Trifitness31 han posat en marxa el I Trail de Simat «OnTrack», que s’iniciarà aquest dissabte 13 de febrer i finalitzarà el pròxim 14 de març.

Així, els participants podran realitzar tantes vegades com vulguen una de les tres proves durant aquest període al llarg del recorregut senyalitzat amb l’objectiu d’evitar aglomeracions a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. D’aquesta manera, el millor temps quedarà enregistrat en la classificació provisional de l’aplicació Strava. Els guanyadors s’anunciaran el pròxim 16 de març a les xarxes socials i l’entrega de premis es realitzarà el dissabte 20 de març, a les 20:00 h, al carrer Convent.

La prova del Trail tindrà un recorregut de 21 km, l’Sprint-Trail es desenvoluparà al llarg de 10,5 km i, per últim, es troba la modalitat Sprint Vertical Massís del Toro d’1,5 km amb un pendent entre el 30% i el 43%. Des de l’organització recorden als participants que vulguen realitzar el recorregut en dissabte o diumenge que hauran de reservar plaça abans amb l’objectiu de controlar l’aforament a trifitness31@hotmail.com.

Tots els participants rebran un dorsal i una bossa que podran recollir en les dos papereries del municipi.

El regidor d’Esports, Joan Vicent Bañuls, anima tota la ciutadania, ja que “a més de realitzar esport i participar en aquesta competició, podran conéixer alguns dels paisatges més meravellosos del municipi i gaudir de les seues vistes”.

Articles relacionats