14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Cap de setmana clau per als llançadors de l’acadèmia del CC Garbí

– Garcés i Faus, de l’acadèmia a les medalles del Campionat d’Espanya sub23

– Gema Martí i Kim López busquen marques de rècord en el control de la RFEA de Motril

Cap de setmana clau en diversos fronts per als llançadors de l’acadèmia del Garbí. El més rellevant és el Campionat d’Espanya sub23 que es disputa a València, encara que pot haver-hi marques de repercussió internacional en el control RFEA de Motril.

Al Campionat nacional promesa, que tindrà lloc en el Lluís Puig, acudeixen amb opcions de medalla Víctor Faus (Fent Camí) i Guillermo Garcés (CA Del Sud). Es presenta més ben posicionat aquest últim, ja que malgrat ser de primer any, és el cinqué (15,65) d’un rànquing atípic per les restriccions i la falta de competicions oficials. Faus també estarà en la pomada encara que enguany només ha alcançat els 15,34 m. Les medalles estan en la barrera dels 16,21 amb els quals es presenta l’atleta del Cartagena Andre Muller, amb el tercer millor registre. A més, les mirades estaran posades a Motril perquè fins allí es desplaça el gruix de l’acadèmia.

Especial atenció a Gema Martí i Kim López. La primera tornarà a intentar la seua millor marca i la mínima europea després del seu esperançador debut a Barcelona. Kim López també pot fer parlar després de diverses setmanes coquetejant amb el rècord del món paralímpic.

Judit Prats i Ainhoa Martínez han d’explotar ja després d’un inici vacil·lant per diversos motius. A Motril s’espera també que les últimes marques personals d’Óscar Gimeno, Aina Olaso i Mireia Escrivá continuen creixent. Debuten Salva Cano i Alejandro Martínez, tots dos del Garbí.

Fins a Lleó es desplaça el segovià Jaime Manrique per a mesurar la seua, recentment aconseguida, millor marca personal en l’Absolut de Castella León. I finalment, Aitor Urkía buscarà la medalla en l’Autonòmic del País Basc que es disputa a Pamplona.

Articles relacionats