20.1 C
Gandia
Dilluns, 27 maig, 2024

Simat inaugura l’exposició «Dones empoderades»

La Casa de la Cultura de Simat de la Valldigna va acollir ahir la inauguració de l’exposició «Dones empoderades», que estarà oberta fins al pròxim 18 de març. Al llarg de l’exposició, es mostren fotografies d’algunes veïnes del municipi, en què mostren les seues professions, aficions o recalquen alguns micros masclismes.

Els assistents podran aportar un donatiu a l’entrada de l’exposició a benefici de l’associació Alanna, que lluita contra la violència masclista. El municipi ja ha col·laborat amb esta associació mitjançant la cursa virtual per la igualtat que es va celebrar des del 26 de febrer fins al 8 de març.

A l’acte van acudir l’alcalde de Simat de la Valldigna, Víctor Mansanet; la regidora de la Dona, Almudena Donet, i la regidora d’Igualtat, Lucia Bataller.

Donet va agrair la participació del veïnat en aquesta exposició i convida a visitar-la i a col·laborar amb aquesta associació.

El veïnat també podrà visitar l’exposició de manera virtual a través del següent enllaç: https://my.matterport.com/show/?m=McyMrnHXUUS 

Articles relacionats