14.2 C
Gandia
Diumenge, 4 desembre, 2022

Guardamar de la Safor aposta per les energies renovables i la qualitat de l’aigua

L’Ajuntament de Guardamar de la Safor dins del programa REACCIONA de l’Excma. Diputació de València, instal·larà sobre la coberta de l’edifici consistorial 64 mòduls fotovoltaics amb una potència de 21,12 kWh i 20,00 kWh per autoconsum sense vessaments a Xarxa, en una aposta clara per la sostenibilitat mediambiental dels edificis públic.

foto 1Dins del mateix programa de la Diputació de València, l’Ajuntament ha adquirit una moto elèctrica per a la Policia Local i s’està procedint a la instal·lació d’un equip de descalcificació amb la finalitat d’augmentar la qualitat del servei d’aigua potable a Guardamar de la Safor.

I fora del programa “Reacciona” però relacionat amb mesures de reducció CO₂, s’instal·larà a Guardamar de la Safor un punt de càrrega per a vehicles elèctrics. La instal·lació estarà situada al carrer Sant Joan i permetrà la recàrrega simultània de dos vehicles al mateix temps, i també la instal·lació d’un mesurador de pantalla de CO₂ al centre esportiu l’ullal a part d’equips de purificadors d’aire a la sala polivalent del mateix centre.

foto 2L’Alcaldessa Ana Isabel Ferrer Fuster, ha assenyalat que “L’Ajuntament de Guardamar de la Safor fa una aposta clara dins del pacte de les Alcaldies pel canvi climàtic per la sostenibilitat i la reducció de CO₂ a Guardamar de la Safor, aquesta és una primera passa de tot un programa dissenyat per a la millora mediambiental al nostre poble la qual cosa incidirà positivament en la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes” i ha conclòs “i a més a més es veu reforçada amb la compra d’equipament i maquinària com un tallagespa per als parcs i jardins municipals i la finalització en breu del bulevard que unirà poble i platja la qual cosa potenciarà la via saludable i la unió dels dos paratges naturals amb el que compta Guardamar de la Safor, com són la zona LIC ‘Dunes de Guardamar’ i els Ullals situats a la partida Bovetar del nostre poble.”

foto 3

Articles relacionats