Simat celebra del 30 de setembre al 14 d’octubre el III Encontre de Gastronomia Monàstica

L’Ajuntament de Simat de la Valldigna i el Monestir de la Valldigna (la Fundació ha estat extingida), han fet públic el programa del III Encontre de Gastronomia Monàstica, que tindrà lloc del 30 de setembre al 14 d’octubre en els diferents bars, restaurants i forns de la localitat, on s’oferiran degustacions, i altres activitats com cuina en directe, tallers i visites teatralitzades al monestir.

Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme (Tel. 96 281 09 20) o per correu electrònic (simatv@touristinfo.net).

La inauguració es celebrarà diumenge 30 de setembre a les 10:45, a la que seguirà una visita teatralitzada a les 11 hores, i un tast de licor i vi dolç d’Enocata, «harmonitzat» amb dolços del Forn de Pa Castillo, de Simat. La programació es reprèn el cap de setmana següent, 6 i 7 d’octubre, a una visita sensorial al monestir i una cata de cervesa. Divendres 12 d’octubre es celebrarà un taller d’enquadernació artesana, i dissabte 13 hi ha previst un concert de música monacal. Eixe dia s’ha fixat una de les principals cites de la programació: el sopar monàstica al preu de 20 euros.

Et Pot Interessar