PSPV i PP ixen al rescat del govern d’Oliva amb condicions

La inviabilitat del govern local d’Oliva, originàriament format per una coalició ideològicament dispersa, ha quedat palesa amb l’eixida del grup Projecte Oliva i la impossibilitat d’aprovar els pressupostos d’enguany. L’escenificació va tenir el seu principal acte en la crida de l’alcalde, David González, de Compromís, a un govern de concentració, però s’ha consumat este dissabte durant el lliurament de premis del concurs de pebrera farcida, on l’alcalde  no ha ocultat el seu malestar per no haver estat convidat ni tan sols a dir unes paraules. L’organitzadora era la regidora de Turisme, Mireia Morera, de Projecte Oliva.

PSPV i PP, a l’oposició des de l’inici del mandat, s’han oferit a eixir al rescat d’un govern liquidat, però amb condicions, sobretot per part dels socislistes. El PP es limita a apel·lar a la responsabilitat, però també hi ha interès en convertir en prescindible a Projecte Oliva.  Per a la possible aprovació del pressupost municipal 2018 , el Grup Municipal Socialista ha proposat una sèrie de mesures i propostes «sempre encaminades al benefici del nostres ciutadans i ciutadanes i a la millora de la nostra ciutat».
«El nostre compromís per Oliva és ferm tot i que no compartim la proposta de pressupost municipal 2018, presentada pel Govern, perquè no ofereix ni millores ni solucions a la situació d’abandonament i deteriorament d’Oliva. És un pressupost pobre, amb les mínimes inversions que , pràcticament, no tenen impacte en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans d’Oliva, tampoc, ofereix oportunitats per al desenvolupament de la ciutat, simplement, serà un pressupost que posarà més diners a aquelles partides en el que el regidor ha fet una despesa superior a la prevista», afirma el PSPV.
El PSPV diu que ha fet en falta iniciatives socials que donen solució a problemes com ara els de la vivenda social o la mancança d’aliments al reduir el 70% que arriben a les famílies del banc d’aliments.
Per tot allò exposem les següents propostes, que no comporten una despesa econòmica que l’Ajuntament no puga assumir, de fàcil execució, ja que no oblidem que estem finalitzant el mes de setembre, però sense dubte seran en benefici de la nostra ciutat.

Entre les exigències socialistes per a tirar endavant el pressupost figura la millora en el sector urbanístic de San Antoni per solucionar les «deficiències» de l’entorn.

Et Pot Interessar