El Portuaris-Disarp no pot completar la jornada solidària en la vessant esportiva

La UE Portuaris Disarp ha viscut este dissabte una jornada positiva en la vessant solidària, però negra en l’esportiva en caure golejat 1-4 al Fort Llopis contra un equip acabat d’ascendir, el CD Enguera.

La campanya de col·laboració amb el Preventori Infantil ha estat un èxit i els aficionats han respost a la crida per donar diferents productes que s’estan fent en falta al centre. Sabó rentaplats, paper higiènic, paper de cuina, tovallons, bosses de fem de 120 litres, graneres, recollidors, aparells de fregar, netejadors d’WC, desodorants, repel·lents de mosquits, i aliments com ara sucs, batuts, cereals, llet o bolleria, van omplir una furgoneta.

En la vessant esportiva, el Portuaris no alça el cap i porta quatre derrotes consecutives, les quatre que s’han disputat en el que va de lliga. Però la derrota d’este dissabte ha estat més dolorosa pel resultat, 1-4, i pel rival, un CD Enguera que a priori no hauria de representar cap dificultat. El ben cert és que el Portuaris segueix sense estrenar el caseller i es pot convertir esta jornada en l’únic sense punts si el Contestano resol el seu partit de forma positiva.

L’enfrontament contra Enguera no pintava mal en la primera meitat, tot i que els visitants es van avançar al minut 40, però sense temps per disfrutar-ho, perquè només tres minuts després Campos restablia l’equilibri al marcador per al Portuaris, el que permetia anar al descans amb l’empat. Per sorpresa, qui va dominar en la segona meitat va ser l’Enguera, que a l’hora de partit es tornava a posar per davant, i no només es va dedicar a aguantar el resultat, sinó que al darrer quart d’hora va sentenciar amb altres dos gols, un resultat que deixa al Portuaris en una situació delicada, i que no es pot considerar ja cojuntural.

 

Et Pot Interessar