Set-cents músics de setze bandes participen a la trobada comarcal d’Almoines

Almoines ha acollit dissabte la 3ª Trobada de Bandes de la FSMCV Comarca Safor-Valldigna, en el marc de les celebracions del 25 aniversari de l’Associació Musical l’Almoina. Han participat 16 bandes de música dels municipis d’Ador, Almoines, Alfauir, Beniarjó, Benirredrà, Daimús, Beniopa, Guardamar de la Safor, L’Alqueria de la Comtessa, Llocnou de Sant Jeroni, Oliva, Palma, Piles, Simat de la Valldigna, Villalonga i Xeresa.

Els actes han començat a les 18:30 h. des de la seu de l’Associació Musical l’Almoina, quan les 16 bandes participants han fet una cercavila pel poble. A continuació va tenir lloc la imposició d’ensenyes a cada bandera de les societats musicals que han participat, i l’intercanvi dels diferents records de la celebració. Finalment tots els músics, uns 700, han interpretat l’obra Pedro i Juan Bautista, de Pedro Joaquín Francés Sanjuán, sota la batuta de José Antonio Pons Albuixec, director de l’Associació Musical l’Almoina.

Estes trobades permeten posar en comú l’experiència de la música com a activitat de temps lliure o professional, i com a activitat vertebradora, socialitzadora, formadora, i integradora.

 

Et Pot Interessar