Setena sessió del cicle de conferències «Dones Sàvies III» a Gandia

– El tema d’aquesta edició tractarà sobre «El feminisme radical dels 70. La  imprescindible Kate Millett«

– Tindrà lloc el 29 d’abril a les 19:30 h al Saló d’Actes de la Biblioteca Central de Gandia i estarà a càrrec de la doctora en estudis de gènere Gabriela Moriana.

– Per estar presents a la xarrada cal inscripció prèvia a través del Whatsapp 678837402. També es podrà seguir on-line a través del canal de #BibliotequesGandia: https://youtu.be/MU3MlCGI1YQ.

El regidor delegat de l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de Gandia ha anunciat que la Biblioteca Central reprén el cicle de conferències «Dones Sàvies III», una activitat que contribueix a visibilitzar el paper de la dona en camps del coneixement com la ciència, la literatura, la música, la dansa i el pensament.

Es tracta d’una activitat que organitza l’IMAB junt amb el CEIC Alfons el Vell i que compta amb la col·laboració de Generalitat Valenciana, el CEFIRE Gandia, el Campus de Gandia de la UPV i l’àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Gandia.

En aquesta setena sessió, que se celebrarà el dijous 29 d’abril a les 19:30 h al Saló d’Actes de la Biblioteca, el tema protagonista és «El feminisme radical dels 70. La imprescindible Kate Millett«, impartida per Gabriela Moriana, doctora en estudis de gènere i directora de l’Institut Universitari d’Estudis de la Dona de la universitat de València, entre altres càrrecs.

La conferència també es podrà seguir en streaming, com ve sent habitual en les darreres edicions, a través del canal de YouTube de #BibliotequesGandia: https://youtu.be/MU3MlCGI1YQ.

Per assistir presencialment a la xarrada és necessari inscriure’s prèviament escrivint al Whatsapp 678837402.

Et Pot Interessar