10.6 C
Gandia
Dimecres, 28 febrer, 2024

El contrabaixista Ales Cesarini i els seu grup pròxim concert de #Jazzdijous

• El concert està previst per a les 19,30 h de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden adquirir-se en la mateixa Casa de Cultura, al preu de 6 euros.

El dijous 29 d’abril, a la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós, tindrà lloc un nou concert del cicle Jazzdijous, que organitza el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, en el qual actuarà el quintet del contrabaixista italià Ales Cesarini, acompanyat del cantant Payoh Soul Rebel.

Ales Cesarini ha desenvolupat una llarga i solvent carrera musical vinculada a estils de diversa procedència com el jazz, el reggae, la música africana o l’electrònica.

En el seu concert del #Jazzdijous presentarà el seu últim treball discogràfic titulat Dandelion, una mirada a les diverses formes d’entendre la música, sense cap mena de prejudicis, des de la seua experiència en disciplines com les músiques del món, en el sentit més ampli del concepte, amb matisos jazzístics.

Prova d’aquesta visió oberta és la presència de la magnífica veu i el discurs del cantant Payoh Soul Rebel, com a fil conductor d’aquest especial treball, on apareix també el gust per la música impressionista del pianista francés Baptiste Bailly i la fusió de world music i de ritmes mossàrabs del percussionista gandià David Gadea.

El concert està previst per a les 19,30 h de la vesprada, al saló d’actes de la Casa de la Marquesa i les entrades poden adquirir-se en la mateixa Casa de Cultura, al preu de 6 euros.

Articles relacionats