4.9 C
Gandia
Dimecres, 19 gener, 2022

Seixanta-cinc equips prticiparan en el X Torneig Fideuà de Gandia de futbol base

CARTEL TORNEO v2

La regidora delegada d’Esports de Gandia, Lydia Morant, acompanyada pel secretari del Club de Futbol Base Gandia, Ximo Martí; el coordinador de futbol 8 del club, Josep Fernández, i el responsable de Destí Safor, Amadeo Faus, han presentat la X edició del ‘Torneig Futbol Base Fideuà de Gandia’ que es celebrarà els dies 29, 30 i 31 de març a les instal·lacions del Rois de Corella.

El torneig comptarà aquest any amb la participació de 65 equips representant a 26 clubs de diferents ciutats del país, on destaca la participació del Valencia CF i la ADYC Pinto. A més d’altres escoles rellevants de la comunitat com és la del Dènia, Mislata o Cullera; i de l’organitzador del torneig, el CF Base Gandia. Un campionat que està dividit en set categories i que acapararà un total de 148 partits amb l’assistència de 800 jugadors de 5 a 12 anys. S’espera la presència de més de 3.000 espectadors entre familiars i aficionats.

Com a principal novetat aquest any el torneig canvia la seua denominació i inclourà el nom del famós plat que caracteritza a la ciutat de Gandia: la Fideuà. De fet, tots aquells jugadors benjamins i alevins d’equips finalistes seran convidats a un plat d’aquest emblema gastronòmic. També es repartirà una revista informativa del torneig a tots el públic assistent.

La regidora ha agraït al Cf Base Gandia les seues tasques diàries de fomentar l’esport base, alhora que ha manifestat el compromís amb aquest torneig. Des del servei desports de lAjuntament de Gandia donem el nostre recolzament a aquesta prova. Convidem a tota la ciutadania a que saprope durant aquests dies de festa a gaudir del futbol de les categories inferiors, ha afegit Lydia Morant.

Per la seua banda, Josep Fernández ha destacat l’acceptació que ha tingut el torneig entre els clubs de futbol. Molts equips repeteixen en aquesta edició. Esperem esportivitat i el treball en equipha anunciat.

Amadeo Faus ha subratllat l’encert d’unir gastronomia amb esport: Involucrar la Fideuà de Gandia, que és el nostre plat insígnia, amb lesport és una mescla meravellosa. Tanmateix, Ximo Martí també ha destacat el canvi de nom del torneig. La idea es que aquesta 10ª edició supose un punt dinflexió per a que augmente tant en quantitat de participants com en qualitat del torneig, ha conclòs el secretari del CF Base Gandia.

Articles relacionats

últims articles