La Setmana Santa d’Oliva “eximeix” a la corporació d’assistir al Sant Enterrament

La Corporació Municipal d’Oliva no eixirà en la Processó del Sant Enterrament del pròxim Divendres Sant, 30 de març. Així ho va decidir la Junta Central de Germandats de la Setmana Santa d’Oliva el passat 5 de març, on també es va decidir que la JC convidaria a l’alcalde i als regidors del consistori oliver a presenciar la processó des d’una llotgeta instal·lada a la plaça de l’Ajuntament per a tal propòsit.  Així s’ha informat per registre d’entrada a l’Ajuntament d’Oliva.

Estem parlant d’una celebració històrica de gran tradició, i la Corporació Municipal sempre ha participat en la processó del Divendres Sant, acompanyada per la banda de l’Associació Artístico Musical d’Oliva, que tancava la comitiva. Mai no ha estat cap obligació, i de fet, els regidors que no han volgut participar, no ho han fet, siga per motius religiosos o personals.

“Enguany la Junta de Germandats ha convidat la Corporació a vore la processó des d’una llotgeta. I l’Ajuntament d’Oliva ho ha acceptat i respectat, com no podria ser d’altra manera”, apunten fonts municipals.

Et Pot Interessar