16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

Satisfacció en el si del PP de la Safor

– El Partit Popular de la Safor expressa la satisfacció per l’arxivament de la causa judicial contra Victor Soler

En el dia d’ahir el jutge de l’Audiència Nacional que instrueix el cas ‘Púnica’, ha acordat arxivar la investigació contra el portaveu municipal del Partit Popular de Gandia i Sotssecretari de Comunicació Provincial Víctor Soler.

El coordinador comarcal de la Safor, Avelino Mascarell, ha assenyalat que l’arxivament de les actuacions com “un gran dia per al Partit Popular de Gandia i de la Safor perquè la Justícia ha posat blanc sobre negre la veritat que sempre hem defensat. Soler és una persona honesta, honrada, però sobretot innocent”.

Així els populars han tornat a afirmar que “la veritat s’ha obert camí i finalment la campanya de persecució política contra el Partit Popular de Gandia i el seu líder Víctor Soler” al que han afegit que “hui perden en els tribunals els que han perseguit políticament els seus rivals”.

Avelino Mascarell ha volgut finalitzar afirmant que “hui iniciem una nova etapa a Gandia. Continuarem mirant als ulls als veïns i els continuarem dient que l’alternativa a Diana Morant i el PSOE passa pel PP i Víctor Soler”.

Articles relacionats