Sara Molina, del Safor Delikia, segona en la Travessia a la Platja de Tavernes

Els atletes de les seccions de triatló i populars del Club d’Atletisme Safor Delikia Sport van participar en diversos esdeveniments el passat cap de setmana. Dissabte va tindre lloc la III Travessia nadant a la Platja de Tavernes, amb un nodrit grup d’esportistes «groguets». Va destacar Sara Molina, segona en la classificació femenina de la modalitat llarga, els 2.000 metres, amb un temps de 35:34, i 14a en la general.

A més, dissabte a Navajas (Castelló) es va celebrar el XIX Triatló de l’Alt Palància. En la seua modalitat escolar, sobre una distància de 100 metres de natació, 2 km de ciclisme i 500 metres de cursa a peu va competir el benjamí Xavi Cabanilles, qui va guanyar la  carrera amb un temps de 10:33.

D’altra banda, el corredor popular Rafa Tarrasó va fer amb bicicleta el Camí de Sant Jaume des de Santander entre diumenge, 17 de juny, i dissabte passat, 23, dia en què va arribar a la capital gallega. En total van ser 650 km en huit etapes diàries de set o huit hores cadascuna amb un desnivell acumulat de 8.000 metres. Els motius van ser esportius, tot i que també va aconseguir la credencial del pelegrí. Durant el trajecte va patir algunes avaries mecàniques que hagué de reparar sobre la marxa, com el trencament de la cadena o del seient. Tarrasó va fer el viatge amb dos amics, Esteban Lucerón i Javier Viera.

Campionat d’Espanya sub 20

El Club d’Atletisme Safor Delikia Sport va participar el passat cap de setmana en elCampionat d’Espanya U20, a Múrcia, amb els atletes júnior Arturo Climent (que va competir en martell), Alejandro Martínez i María Evangelista (en els 200), i Bernat Pérez en els 100 metres.

Bernat Pérez, que és júnior de primer any, va quedar quart en la seua eliminatòria, amb vent en contra, i va arribar fins a semifinals, on va aconseguir fer un registre de 11:10, que fins ara és la seua millor marca personal. Alejandro Martínez, amb un temps de 22:90 en els 200 metres, no va poder progressar fins a la semifinal.

María Evangelista no va tindre sort; en la seua eliminatòria es va lesionar amb una contractura al quàdriceps i va abandonar la carrera. Finalment, Arturo Climent debutava en un campionat d’Espanya i potser li van trair els nervis, donat que els seus tres intents van ser nuls.

Et Pot Interessar