SANITAT REITERA LA SEUA VOLUNTAT DE DONAR UN ÚS SOCIOSANITARI A L’ANTIC HOSPITAL DE GANDIA

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha mantingut una reunió amb la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Montón, amb qui ha abordat diferents aspectes relacionats amb les infraestructures sanitàries de la ciutat, amb especial protagonisme del projecte de l’antic Hospital de Gandia. Morant va acudir a la cita acompanyada per la regidora responsable de Sanitat, Liduvina Gil, i pel gerent de l’Hospital Francesc de Borja, Ximo Minyana.

 

Durant la reunió, Carmen Montón es va reafirmar en el seu compromís amb la ciutat de Gandia, assegurant que el projecte de l’antic Hospital és una de les prioritats de la Conselleria que dirigix. Un fet que es demostra en el pressupost de 2016, que preveu inversions per a tres hospitals en tota la Comunitat Valenciana, entre els quals es troba el projecte per a l’antic Hospital de Gandia.

Per la seua banda, Diana Morant ha avançat que «d’ací a poc temps tindrem novetats sobre les actuacions previstes en el vell Hospital Francesc de Borja, un projecte en el qual comptem amb el compromís de la Conselleria que serà un projecte sociosanitari».

Finalment. Liduvina Gil, presidenta de la Junta de Districte del barri de Roís de Corella i regidora delegada de Sanitat Pública va voler destacar que «des del primer moment ens hem reafirmat en la nostra intenció que l’espai de l’antic hospital compte amb serveis que reactiven el barri i possibiliten completar la xarxa sanitària de la nostra ciutat i gràcies a les bones relacions amb la Conselleria de Sanitat ho aconseguirem».

El PP ho considera un anunci electoral

El PP de Gandia ha considerat la reunió entre l’lcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Carmen Munt, a raó de l’antic Hospital Comarcal, una escenificació per fer un anunci «electoral».

Per als populars, no passa inadvertit que «de nou siga en campanya electoral quan s’anuncien grans projectes, mentre el Districte de Roís de Corella, va a meny».

Víctor Soler, portaveu del Grup Municipal Popular, afirma que «porten un any anunciant solucions per a l’antic Hospital Comarcal. Només hi ha una, començar ja les obres de l’Hospital de Crònics, com es van comprometre”.

Des del Grup Municipal Popular es considera «inacceptable que el tema de l’hospital siga recurrent només en campanya i que sempre intervinguen reunions que mai arriben a materialitzar-se en res».

Soler ha recordat que “PSOE, Compromís i Podem van votar en contra de l’esmena que vaig presentar com a diputat autonòmic per a incloure en els Pressupostos de la Generalitat Valenciana una partida per a l’Hospital de Crònics”

Per açò han exigit a Diana Morant i Carmen Montón que deixen d’ “endollar” i es dediquen a treballar pel benestar dels ciutadans.

Et Pot Interessar