18 C
Gandia
Diumenge, 25 febrer, 2024

ELS CIRCUITS DE MÚSICA, ART I ARTS ESCÈNIQUES PRECEDEIXEN LA TROBADA DE JOVES DE LA SAFOR

La Trobada de Joves de la Safor es celebrarà enguany a Oliva el dissabte dia 17 de segons han informat la Mancomunitat de la Safor; el Jove, que han avançat les que seran les activitats per als pròxims mesos. Durant eixa setmana es programaran també moltes activitats tant Un altre projecte molt valorat pels joves artistes és el Creart Jove, on poden presentar diferents obres: pintura, escultura, fotografia, literatura. Una mostra itinerant que pot ser admirada en els diferents pobles. Enguany està la novetat de la possibilitat de presentar obres en format digital que serà exposada en les xarxes socials.
Una altra novetat és el Circuit d’Arts Escèniques, perquè joves de la comarca puguen fer actuacions en diferents àmbits: teatre, dansa, monòlegs, etc.
També amb motiu de la Trobada, es convocarà un concurs de cartells per fer la difusió de la Jornada.
Els municipis i entitats que integren el Calaix són: Almoines, l’Alqueria de la Comtessa, Bellreguard, Beniarjó, Benirredrà, Guardamar de la Safor, Consell de Joves de Gandia, la Font d’en Carròs, Oliva, Palma de Gandia, el Real De Gandia, Rafelcofer, Simat de la Valldigna, Xeraco i Xeresa.
El Calaix Jove de la Safor és un projecte ja consolidat, que té com a finalitat fomentar la participació dels joves en la vida social, potenciant l’associacionisme i creant un espai de trobada i de col·laboració entre els joves de la comarca.

Articles relacionats