16.7 C
Gandia
Dijous, 23 maig, 2024

Sanitat notifica 60 casos actius a tota la Safor en els últims 14 dies la qual cosa suposa un descens del -11,76%

– La festivitat del 12 d’octubre continua deparant dades esperançadores sobre el control de la pandèmia

Continua la línia descendent del nombre de casos actius fins a arribar a tindre ja una incidència acumulada al conjunt de la Safor de 34,90, com abans d’iniciar-se la 5 onada de coronavirus.

En la pròxima actualització es podrà veure si la fi de la majoria de les restriccions a la Safor ha tingut repercussió i si aquesta ha sigut negativa, és a dir, si ha fet elevar el nombre de casos de coronavirus o no.

Només Ador (2), Bellreguard (1) i Gandia (3) han augmentat el nombre de casos actius de coronavirus i la dada més positiva és que ja són 23 pobles de la Safor els que tenen zero casos actius de coronavirus.

Destacar a Oliva que continua rebaixant el nombre de caos actius fins a 13, la qual cosa suposa una rebaixa de 7 casos actius des de l’anterior actualització.

En línies generals es continua, de moment, amb el control de la pandèmia a la comarca cal ser prudents i respectuosos en el compliment de l’ús de la mascareta i el distanciament, que junta amb la vacunació són els recursos que queden vigents per combatre la pandèmia.

Covid Safor 121021 1

 

Articles relacionats