19.7 C
Gandia
Diumenge, 26 març, 2023

Enzo Badenas pateix un accident i es perdrà el que resta de temporada

– El pilot de Beniarjó, Enzo Badena, va patir una forta caiguda durant els entrenaments del Campionat d’Espanya de Motocròs

Enzo Badenas va resultar lesionat després de la forta caiguda que va patir dissabte passat amb motiu dels entrenaments lliures de la prova del campionat d’Espanya de Motocròs que va tindre lloc a la ciutat extremenya de Don Benito.

Badenas es va trencar els quatre dits del peu dret després de la forta col·lisió sobre el sòl. Va ser portat immediatament a l’hospital i romandrà fins a aquest pròxim dimecres.

En aquests moments encara no sabien si haurà d’operar-se, però és clar que la temporada ja s’ha acabat per a ell, en un any inoblidable per a Enzo Badenas que li va portar a disputar el campionat del món.

El pilot de Beniarjó ha rebut multitud d’agraïments de tots els seus rivals com així els organismes oficials que esperen una ràpida recuperació. Des d’aquesta redacció desitgem una ràpida recuperació i molts d’ànims per a tornar més fort que mai a la competició. Força Enzo!!!!!

Articles relacionats