18.9 C
Gandia
Dimarts, 26 setembre, 2023

Sandra Milena s’incorpora a la llista de Projecte Gandia 

La candidatura municipal Projecte Gandia,  anuncia la incorporació de l’expresidenta de l’AMPA del Col·legi Cervantes, Sandra Milena, en el lloc 7 de la llista electoral.

Nascuda a Colòmbia, Sandra Milena és tot un exemple d’integració i implicació en el teixit associatiu i esportiu de Gandia. Treballadora en el Col·legi Públic Cervantes, va ser presidenta de l’AMPA durant molts anys en el centre escolar públic.

En el teixit associatiu i esportiu ha estat associada com a voluntària de Càritas Gandia en la secció de la inserció al treball i en el Club Atletisme Safor Teika, on col·labora en l’organització de la Cursa de la Dona, la Cursa de les Empreses o la 10K nocturna de la platja de Gandia. També té uns lligams molt importants en el món faller de Gandia com a membre amb càrrec en l’executiva de la Falla Jardinet.

“Aquesta proposta em dona una il·lusió descomunal per tota la confiança fixada en mi i, sobretot, per estar al costat d’un home que vol ajudar tant a Gandia com Josep Alandete.” Ha indicat Sandra Milena durant la seua presentació.

Per la seua banda, el candidat a l’alcaldia per Projecte Gandia, Josep Alandete, ha valorat el pas endavant donat per Sandra:

“La trajectòria vital de Sandra Milena és tot un exemple d’integració i implicació, lligada al teixit associatiu, educatiu i esportiu de la seua estimada Gandia. Perquè la ciutat la fan les persones i per això estem ben desvanits que Sandra ens acompanye en el nostre Projecte Gandia.”

Articles relacionats