19.6 C
Gandia
Diumenge, 24 setembre, 2023

El PP premia a Víctor Soler amb el cinqué lloc a les Corts per València

– Víctor Soler: “El número cinc és la mostra de la importància que té Gandia per al Partit Popular”

– Víctor Soler: “És un orgull enorme, perquè a València tindré l’oportunitat de defensar els interessos de Gandia, alguna cosa que confie fer amb grans acords entre dos governs del Partit Popular”

– Moragues: “És una notícia molt important i bona per a Gandia que Víctor Soler estiga en un lloc tan destacat en les llistes en les Corts Valencianes”

El Partit Popular de Gandia estarà representat en Les Corts Valencianes després de la designació de Víctor Soler com a número cinc de la llista autonòmica per la província de València. El president del Partit Popular de Gandia ocuparà d’aquesta manera un lloc d’eixida, en una clara mostra de la importància que ha donat el Partit Popular al pacte de no-bel·ligerància de Soler amb Moragues per ser candidat a l’alcaldia de Gandia.

Víctor Soler ha ressaltat “l’orgull que suposa que el Partit Popular haja pensat en mi i a Gandia per a estar en un lloc tan rellevant. Això ve a demostrar que per al Partit Popular Gandia és molt important, i per això té tanta rellevància aquesta posició”.

I és que Soler ha indicat que “Gandia sempre ha sigut i serà el més rellevant per a mi, per això confie a estar en Les Corts, fent coses per la meua ciutat”.

“És l’hora del canvi en tota la nostra comunitat, alguna cosa que arribarà des dels municipis fins a la Generalitat i, d’ací a uns mesos, també a la Moncloa”, ha indicat Soler. “És necessari que el 28 de maig la ciutadania aposte pels governs del Partit Popular, ja que aquests seran els que portaran una major prosperitat i millor futur a les nostres ciutats i a la regió”.

“Queden a penes sis setmanes de treball per a mostrar a la ciutadania un projecte que és guanyador, un projecte que portarà un millor futur i que suposarà un pas avant per a Gandia i la Comunitat Valenciana”, ha assenyalat Soler.

Articles relacionats