18.5 C
Gandia
Dijous, 29 febrer, 2024

Samuel Martínez aconsegueix el subcampionat al torneig Orysol de Dénia

El tenista gandià, Samuel Martínez Arjona, va tornar a repetir el mateix resultat que en el torneig de Gandia i es va proclamar subcampió al costat del seu company Alejandro Manzanera en el torneig ITF Dénia-Orysol, dotat amb 25.000 dòlars.

No va ser un mer miratge el que va passar a les pistes gandianes i la parella de l’Acadèmia de Ferrero van arribar a la final després de tres duríssims partits, fins i tot es van jugar el pase a la final en la mort sobtada en el tercer i últim set derrotant a jugadors amb millor rànquing que ells com la parella quarta favorita formada per Carlos Montagut i Endler.

En la final tant Martínez com Manzanera es van veure superats per Alejandro García i Mario Mansilla per 6-2 i 6-3. Sens dubte l’enorme esforç dels partits previs van fer mossa a la parella valenciana.

Torneig Orysol Denia quadre

En la ronda d’individuals Samuel Martínez va perdre en primera ronda després d’aconseguir una targeta d’invitació mentre que aquesta setmana disputa l’últim torneig del circuit Orysol en Xàtiva.

Articles relacionats