18.6 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

C.V. Arenas de Gandia inicia la nova temporada a tota màquina

– Inici frenètic de la temporada 2022-23 en els despatxos del nou C.V. Arenas de Gandia.

– A penes han passat uns dies de l’última competició federada de la temporada 21-22 i l’activitat en els despatxos de l’Arenas ja està en marxa

La directiva del nou club ha iniciat la campanya d’abonaments de la nova temporada amb la simbòlica presentació de la mateixa en el mateix Tour de França 2022 i més concretament en el cim del Coul de Val Louron Azet de l’etapa 17 del Tour. Amb aquesta campanya d’abonaments amb un simbòlic preu de 5 euros, la directiva pretén aconseguir un matalàs econòmic que puga ajudar a portar avant les inscripcions d’equips i desplaçaments als partits o competicions com la Copa d’Espanya 2023.

Entrenadors

D’altra banda, la junta de l’Arenas, ha tancat aquesta setmana les renovacions dels tres entrenadors que portaran el pes del club.
Xavi Signes serà entrenador del nou Juvenil Arenas Vetles e Vents, Ximo Borrás dels equips cadets Arenas Dc. Hotels i infantil Arenas
Decorgandia i David Arroyo gestionarà la Base i l’escolar infantil que serà mixt. Destacar que tant Xavi com David estan immersos en ple curse nivell I i amb això els entrenadors federats del club passaran de 3 a 5 aquesta temporada.

Pel que fa als patrocinadors i després de tancar l’acord amb Decorgandia pel patrocini de l’Infantil federat, aquesta primera setmana s’han segellat els acords de continuïtat amb Solertech (empresa d’Ondara que serà patrocinador de la base i col·laborador dels federats) i amb Locatec.és, empresa de Gandia, líder en la creació d’apps agràries, entre altres sectors i que patrocinarà els equips alevins i col·laborarà amb els federats.

En l’àmbit esportiu, i una vegada formalitzada la inscripció tant de l’equip juvenil femení i els cadets i infantils que es mantenen en Preferent, els entrenadors ja han col·locat el 18 i 19 d’Agost com a dates d’inici dels entrenaments de pretemporada i de la realització de les proves d’accés a aquests per a les noves jugadores.

Aquests entrenaments seran matinals en la pista Paola Martínez del Joan XXIII i el club anima a qualsevol jugadora d’aquestes categories a presentar-se a aquestes.

Articles relacionats