15.2 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

6 podis pels ciclistes de la Safor en la prova d’Escoles de Ciclisme de Canals

Els ciclistes saforencs van tornar a brillar en el 40 aniversari del Trofeu de la Unió Ciclista el Pinyó de Canals per a escoles disputat diumenge passat davant un clima que va ser molt més suportable.

Al final els ciclistes van abandonar els polígons per a córrer en el centre urbà de la ciutat de La Costera on la sinuositat del circuit van fer més emocionant la carrera, tant per als corredors com del públic, i a més totes les proves van ser molt ràpides marxant quasi sempre a fila d’un per la multitud de corbes.

Sergi Esteban va ser el primer a pujar al podi després d’aconseguir el tercer lloc en promeses mentre que Dani Sánchez va ser quart i Didac Gómez sisé.

La categoria de principiants es va saldar amb el segon lloc d’Andrea Contero mentre que Cristian Vercher va ser tercer i Alex Sánchez sisé.

Escoles de Ciclisme Canals 1

En la categoria d’alevins, Irene Flores va tornar a pujar al podi en tercera posició seguit d’Andreu Sansaloni en la sisena plaça i Sergi Margarit en la novena.

Els infantils de primer any es va saldar amb el segon lloc de Carla Martínez mentre que Paula Esteban va obtindre el tercer lloc en infantils de segon any amb Fernando Andrés sisé i Marc Iborra desé.

El lliurament de premis va estar presidida per Isabel Real com a regidora d’esports i per Amadeo Olmos, president de la Federació Valenciana.

Lidia Fraile Llacer

La ciclista de Tavernes, Lidia Fraile Llacer finalitza a la huitena posició en la prova disputada, el dissabte passat, en el circuit madrileny del Jarama, on la seua companya d’equip, Estefanía Hurtado, va ser la guanyadora.

Articles relacionats