18.2 C
Gandia
Dimarts, 28 novembre, 2023

Gandia inicia els treballs d’humanització amb l’asfaltat de sis carrers de la ciutat 

· El Pla d’Humanització de places i carrers té l’objectiu d’augmentar la confortabilitat, accessibilitat i seguretat en els vies

· Aquesta actuació té un pressupost de 220.204,55 euros. S’espera que els set carrers estiguen asfaltats l’11 d’agost

Demà s’iniciarà l’asfaltat de set carrers de la ciutat de Gandia. Aquesta actuació s’emmarca en el Pla d’Humanització de places i carrers, el qual té l’objectiu d’augmentar la confortabilitat, accessibilitat i seguretat en les vies a partir també de la instal·lació d’elements de mobiliari i arbrat per a combatre els efectes que provoca les onades de calor. S’executarà amb un pressupost de 220.204,55 euros i es preveu que els set carrers estiguen asfaltats l’11 d’agost.

Les vies on es realitzarà la intervenció seran: Carrer Gabriel Miró, c/ Sant Martí de Porres, c/ Juan Ramón Jiménez, c/ Pare Carles Ferris, c/ San Vicente, camí Assagador, a més del condicionament del solar del carrer de l’Apoderat. Aquestes són les localitzacions sobre les quals s’aplicarà l’asfaltatge de manera total o parcial. L’empresa Totevsa serà l’encarregada d’executar l’actuació dins de la «concessió de servei per al manteniment, conservació, reparació, restauració i rehabilitació de les vies públiques urbanes, camins i vies rurals de Gandia».

La finalitat d’aquest treball és la de millorar els vials públics que requerisquen de manera immediata l’asfaltat per tal de garantir la seguretat viària i la circulació dels vehicles. Així mateix, el Pla d’Humanització de places i carrers, on s’emmarca aquesta acció, també contempla la retirada dels elements existents en els vials com els delimitadors de contenidors RSU per a poder executar correctament els posteriors treballs; i la recol·locació de trapes, embornals i enrasat dels elements.

Articles relacionats