18.5 C
Gandia
Diumenge, 28 maig, 2023

Safor Bici nou punt d’enfrontament entre govern municipal i oposició a Gandia

El PP de Gandia ha denunciat en un comunicat que, en més de quatre anys, el govern gandià no s’haja preocupat ni ocupat del servei de Safor Bici, i el seu portaveu ha exigit solucions en innombrables ocasions perquè hi ha escasses bicicletes en les bases i en condicions deplorables.

A més han criticat que l’empresa concessionària mai ha satisfet la demanda i les necessitats dels gandians per a millorar la seua mobilitat, i els populars ens preguntem és el motiu pel qual el govern de Gandia no ha actuat abans ni ha exigit fins quatre anys després a l’empresa que complisca amb el contracte signat en 2017.

D’altra banda el regidor delegat de Trànsit i Mobilitat, Nacho Arnau, ha respost aquest migdia a les crítiques abocades pel Partit Popular sobre el sistema de bicicletes públiques, Safor Bici.

Arnau ha recordat que el mes d’agost passat ja es va realitzar un requeriment a l’empresa on se li reclamava que, malgrat els incomptables casos de vandalisme que patia i pateix el servei, que devien complir amb el contracte a totes les seues parts.

Posteriorment, el 10 de gener d’aquest mateix any s’ha dictat un nou requeriment on s’insta l’empresa a resoldre els problemes existents advertint-los que en cas de no procedir de manera satisfactòria, l’Ajuntament es reservava el dret a rescindir el contracte per incompliment d’aquest.

L’edil ha afirmat que “una vegada es complisquen els terminis del requeriment, durem a terme totes les accions necessàries des del punt de vista jurídic per resoldre la situació que tenim ara mateix”. “La pandèmia i el vandalisme han fet efecte en aquest servei, però nosaltres som una administració i hem de complir els terminis de manera escrupolosa” va acabar Arnau.

Articles relacionats