17.7 C
Gandia
Dijous, 22 febrer, 2024

Ròtova celebra el 9 d’Octubre amb mesures sanitàries davant la Covid-19

– Ròtova commemora un any més el 9 d’Octubre amb un reconeixement a la gent gran

Amb motiu de 9 d’Octubre, Sant Donís, Dia dels Enamorats Valencians, volem fer un reconeixement a la gent gran de Ròtova, amb una mocadorà, dolç típic d’aquesta data.

En aquesta ocasió, a causa de la situació de la COVID-19, les persones majors no la rebran en el passacarrer del 9 d’Octubre, que no se celebrarà com l’any passat, sinó que la recolliran directament de l’Obrador de Salva dijous o divendres d’aquesta setmana.

Així mateix, des del consistori, han volgut animar a la població a comprar aquest dolç típic i regalar-lo a la gent que més estimen.

Així doncs, ajustant-se als condicionants d’aquest any i evitant concentracions, la música també recorrerà els carrers el matí del 9 d’Octubre. Ho farà de manera senzilla amb dolçaina i tabal.

Dissabte, 10 d’octubre, a les 11.30 h, tindrà lloc a la plaça Major l’obra de teatre per a públic familiar «En Jaume I, com era? No me’n recorde», de la companyia Xana Teatre, una actuació que compta amb el patrocini del SARC de la Diputació de València. Caldrà reservar plaça al correu cultura@rotova.es o al tel. 678 62 15 92.

Articles relacionats