13.2 C
Gandia
Divendres, 2 desembre, 2022

Miquel Faus es queda a les portes del podium a Orba

– No va poder ser i el ciclista de Palma de Gandía Miquel Faus acabe quart a 2 minuts i 40 segons del valencià Iván Díaz guanyador del campionat autonòmic absolut de BTT disputat a Orba.

Faus ho intenta però el podi va estar massa car, ja que el tercer classificat va traure quasi dos minuts d’avantatge. No obstant això en la seua segona participació en un autonòmic el resultat es pot considerar com a positiu per la progressió que està realitzant en aquest disciplina.

El xeraquer Josep Matoses que participava en categoria júnior va acabar en el desé lloc, a més de 10 minuts d’Alex Bou que va ser el vencedor. El ciclista del Triasport, que disputava a Orba la seua última carrera en categoria júnior, volia un millor resultat per acomiadar-se de la categoria, ja que a partir de la setmana vinent serà sub-23.

Pel que respecta a les categories d’escoles que va tindre lloc en dissabte, Noah Momparler acabe vinté en categoria infantil mentre que Aarón Bueno també del Triasport aconseguiria el lloc 26 i el valler Andreu Sansaloni el 34 en principiants. En promeses Alex Moreno finalitzà en el lloc 26.

Tots ells van córrer per primera vegada una carrera de BTT i en un autonòmic on el nivell i la participació era altíssim amb 50 xiquets en cada graella arribant a ser quasi 250 ciclistes de tota la comunitat a més de Múrcia, Almeria i Ciudad Real.

Articles relacionats