21.1 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Ròtova aprova l’organització de la nova corporació

 

L’Ajuntament de Ròtova va acollir, dijous 29 de juny, la sessió extraordinària de ple per tal d’acordar l’organització de la nova corporació municipal. Al ple, es adonaren de la composició dels grups polítics i portaveus, de Compromís per Ròtova, amb 5 representants, amb Antònia Paredes com a portaveu; Ara Ròtova, amb 2, amb Francisco Faus com a portaveu; i Partit Popular de Ròtova, amb 2, amb José Francisco Jordán, com a portaveu i les tinences d’Alcaldia que ocuparan Antònia Paredes Climent, María Fayos Gregori i María Dolores Faus Navarro, com a primera, segona i tercera, respectivament.

Pel que fa a l’organització del govern, Antònia Paredes assumeix les regidories de Criança, Formació i Educació integral, Cultura, Promoció lingüística i Polítiques Inclusives i Igualtat; Maria Fayos, les delegacions de Joventut, Esport, Festes, Agricultura; Dolores Faus, les de Salut i Benestar, Gent gran, Participació Ciutadana; i Pedro Ciscar dirigeix Urbanisme, Infraestructures i Habitatge, Turisme, Comerç, Promoció econòmica i innovació. L’alcalde, Jordi Puig, es reserva Hisenda, Medi ambient i Canvi Climàtic, Policia local, Trànsit i Seguretat Ciutadana. Patrimoni, Comunicació i Transparència.

El ple acordà la formació de les comissions Especial de Comptes i Informativa d’Assumptes Generals; la dedicació d’alguns membres (Alcaldia, dedicació exclusiva, amb una retribució bruta anual de 28.816.66 €; i parcials de Maria Fayos (7.219.81 €) i Pedro Ciscar (10.830,95 €); i les assistències a plens i òrgans col·legiats (30 €). També s’aprovaren els nomenaments dels representants en altres organismes i òrgans col·legiats.

Articles relacionats