20.8 C
Gandia
Dimecres, 27 setembre, 2023

Aitor Arlandis demostra la seua vàlua i esforç al Campionat d’Espanya de Ciclisme en Carretera

Quan el treball ben fet no ix per un grapat de quilòmetres, aquest és el títol de l’actuació d’Aitor Arlandis al Campionat d’Espanya de carretera en categoria cadet que s’està disputant a Cartagena.

Arlandis es va escapar i va anar la major part de la carrera en solitari, fins i tot en l’últim port tenia una diferència de poc més d’un minut sobre l’escamot però mancant 5 quilòmetres en els limítrofs de la ciutat cartaginesa ha sigut neutralitzat pel gruix de l’escamot.

Fins i tot després d’haver sigut caçat encara ha tret forces de flaquesa per a portar a l’esprint al seu company Enrique Maranchon que aconseguia el títol nacional per a la Comunitat Valenciana.

Una carrera on el de Tavernes de la Valldigna ha lluitat com ningú, però que al final no ha tingut el premi desitjat; no obstant això, s’emporta el mallot de campió d’Espanya i la medalla d’or en la modalitat d’equips.

Aitor Arlandis Seleccio Valenciana Campionat dEspanya 2023 1

Aitor Arlandis ha demostrat hui que és un gran treballador i que a pesar que no era un circuit per ell, s’ha llançat a l’aventura a la recerca de la glòria.

Articles relacionats