24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

‘Gandia Bricks’ la mostra més gran de figures de Lego al territori valenciàdre 

· És l’exposició més gran fins hui a la Comunitat Valenciana, té sets exclusius, mai exposats, muntatges originals fets per persones, grans diorames i al voltant de 190.000 peces

· L’horari per a visitar aquest espai serà de 17 a 22 hores i s’hi podrà gaudir d’activitats com tallers de robòtica educativa amb LEGO i una Legoteca

La regidora de Turisme, Balbina Sendra, el president de l’Associació per al Desenvolupament Tecnològic de La Safor (ADETECSA), Luis Cañera, i altres membres de la corporació municipal han acudit aquest matí a la inauguració de la tercera edició de ‘Gandia Bricks’, l’exposició de fans de LEGO més gran fins hui, que obri les portes un any més amb una increïble varietat d’activitats i tallers.

Sendra ha agraït a l’Associació de Fans de LEGO «per treballar tant i tan bé en l’àmbit internacional i per passar l’estiu ací a l’Espai Baladre amb una exposició tan singular i completa que forma part d’aquestes més de 1.000 activitats que tenim a la platja». A més, l’edil ha remarcat la importància turística que té acollir una mostra com aquesta: «Hi ha gent que s’ho trobarà quan arribe a Gandia de vacances i altra que vindrà expressament a fer nit a Gandia per a poder visitar i gaudir d’aquesta exposició».

Amb entrada gratuïta, aquesta emocionant exhibició es durà a terme a l’Espai Baladre de la platja de Gandia des de l’1 de juliol fins al 30 d’agost, en horari de 17 a 22 hores, brindant una infinitat d’experiències per a tota la família entre les quals destaquen:

• Un nou espai de “Legoteca” on els participants podran crear tota classe de construccions pròpies amb una infinitat de blocs.

• Tallers de robòtica educativa amb Lego Spyke Prime de diferents projectes: velocitat, caixa musical, robot interactiu i automatismes domòtics.

• Repte de cerca de la banda de Gole (els lladres de peces més buscats).

Per la seua part, Cañera ha destacat la magnitud de l’exposició: «És la més gran de la Comunitat Valenciana feta hui en dia, té sets exclusius mai exposats, muntatges originals fets per persones, grans diorames i al voltant de 190.000 peces. Hi haurà un gran ventall d’activitats com tallers de robòtica educativa amb LEGO i una Legoteca on joves i adults podran gaudir de muntatges propis».

A més, enguany l’exposició donarà molt a parlar, amb diorames gegants, maquetes exclusives de diverses parts de la ciutat, creacions inèdites i úniques realitzades pels socis de Valbrick, sets de peces icònics actuals i amb rècord de peces exposades.

Articles relacionats