15 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Reunió de l’alcalde i vicealcalde amb el president de Fedaveïns Gandia

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat del vicealcalde, Josep Alandete, ha rebut recentment al president de la Federació Local d’Associacions de Veïns de Gandia (Fedaveïns), Francisco Escrivà, amb qui ha dialogat sobre els reptes de la ciutat i les accions de govern que s’estan implementant o que es posaran pròximament en marxa per a millorar la qualitat de vida del veïnat, i consolidar el model d’una Gandia amable, participativa i inclusiva.

“En una ciutat com Gandia sempre hi ha molt per fer, per això prenem bona nota de les inquietuds i problemes dels veïns, i treballem per solucionar-los, multiplicant la presència a cada carrer, a cada barri. Perquè la ciutat la fem, cada dia, entre tots”, ha apuntat Prieto.

Durant la recepció, l’alcalde i el màxim representant del moviment veïnal han analitzat diverses qüestions relatives als projectes de ciutat i altres iniciatives com ara la creació d’una brigada d’inspecció de manteniment de la ciutat, la qual estarà reflectida en el pressupost municipal de 2022 i que serà prioritària.

En aquest sentit, Prieto ha agraït a Escrivà la confiança cap a l’ajuntament expressada per la Federació de Veïns “treballant junts amb l’objectiu de consolidar la recuperació econòmica, social i emocional de la ciutat i obrir entre tots la millor etapa per a Gandia”, així com la importància de mantindre les línies obertes de comunicació i de participació entre els veïns.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats