11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Fira Mercat Gandia torna amb record de visites

• Record de visites (11.000) a l’Outlet de Moda i complements, el retorn de Fira Mercat Gandia

• El nombre d’assistents de fora de Gandia a la mostra celebrada del 16 al 18 de setembre, ja supera el 42% (el 26% d’altres comarques veïnes).

• La valoració dels visitants i dels expositors torna a ser excel·lent: un 4,8 i un 4,6 (sobre 5), respectivament.

• Les vendes realitzades en conjunt superen els 40.000 € (moltíssimes accions de venda, tenint en compte els preus baixos de molts articles).

• Ferran Martínez, regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç: “S’han complit els objectius de Fira Mercat Gandia pel que fa a la dinamització del comerç local, l’hostaleria i l’increment dels visitants a la ciutat”.

• La pròxima cita d’aquesta tercera edició és la Fira Reformes, del 14 al 16 d’octubre, a l’espai del Mercat Municipal del Prado.

El regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per tal de fer un balanç de l’Outlet de Moda i complements, celebrat del 16 al 18 de setembre a la plaça del Prado.

El retorn de Fira Mercat amb la tercera edició ha batut tots els rècords de visitants. Si estava situat en 7.200 persones, en només 2 dies, la mostra ha atret més de 10.832 visites, superant les millors expectatives, si bé és cert que l’espai era més gran (carpa exterior), perquè hi caberen el doble d’expositors habituals (26). També continua augmentat l’afluència de visitants d’altres comarques, un 26 %, enfront del 16 % de la Safor (sense Gandia) i el 58 % de la ciutat.

Unes dades que també s’han traduït en les vendes realitzades, que en conjunt han superat els 40.000 €, que representen moltíssimes accions de venda si tenim en compte que els preus dels productes estaven rebaixats.

“S’han complit els objectius de Fira Mercat Gandia pel que fa a la dinamització del comerç local, l’hostaleria i l’increment dels visitants a la ciutat”.

Valoració excel·lent

Enquestes tvpremsa 04

La valoració dels visitants i dels expositors torna a ser excel·lent, un 4,8 i un 4,6 (sobre 5), respectivament.

La pròxima cita d’aquesta tercera edició és la Fira Reformes, del 14 al 16 d’octubre, a l’espai del Mercat Municipal del Prado.

 

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats