20.2 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Resum de proves ciclistes del cap de setmana

Miquel FausPama de Gandia, BBT

Magnífica remuntada la que protagonitza el ciclista de Palma Miquel Faus en l’última etapa de la Costa Blanca Bike Race de BTT.

Aquesta prova s’ha anat disputant per les muntanyes de la Marina durant els últims quatre dies. Faus va finalitzar en el lloc tretzé a quasi mitja hora de l’alemany George Egger, lluitant amb els millors especialistes del món d’aquesta especialitat de BTT en la categoria marató.

En l’última jornada el ciclista de Palma va poder remuntar dos llocs i d’aquesta manera acabar com a primer ciclista valencià i sisé més ben espanyol classificat en aquesta carrera de categoria UCI S1 o siga de les més competitives a escala internacional.

El guanyador de la prova George Egger ha sigut medalla de bronze en els mundials de BTT mentre que el també alemany Lukas Baum que va acabar quart ha guanyat tot el relacionat al seu país en ciclocròs i BTT. Tots dos tenen 26 anys. Entre els ciclistes més famosos es trobava Sergio MantecónIbón Zugasti i Haimar Zubeldia.

Sansaloni, Tavernes de la Valldigna, Lliga Pista

D’altra banda el de la Vall Andreu Sansaloni va acabar en l’onzé en la classificació general Omnium en categoria d’alevins de la cinquena prova de la Lliga de Pista que s’ha disputat aquest passat diumenge en el velòdrom de Borriana.

IMG20220130115419

Bonillo, Silla, primera carrera com a professional

Ahir el ciclista de Silla, Iker Bonillo, de l’equip Bardiani va debutar oficialment com a professional en terres turques i va aconseguir acabar en la sisena posició amb el mateix temps que el vencedor.

No podien començar millor les coses, i segur que intentara, al llarg de la setmana, una nova gesta.

IMG 20220130 WA0019

Articles relacionats