14.1 C
Gandia
Dimarts, 28 març, 2023

Resultats de XII Volta a Peu a Palmera

– Maria Isabel Ferrer del C.C. CAMALLAES, campiona del V Circuit Safor-Valldigna.

La XII Volta a Peu a Palmera es va celebrar el passat el 29 de gener, les 9.30 hores, sobre una distància de 8.000 metres, arrancava la prova absoluta amb quasi 450 participants.

Es comença l’any amb aquesta preciosa carrera, totalment plana, però amb un ambient gèlid i plujós. Els primers quilòmetres i últims de la prova van transcórrer per dins del nucli urbà, per a més tard endinsar-se en el terme de Palmera, amb preciosos paratges de tarongers que van transmetre aquesta llibertat dels camins rurals, la prova va ser molt ràpida, la qual va fer que els corredors aconseguiren bones marques.

En homes, la prova va estar dominada per atleta del C.C. CAMALLES Mark Tanner, que va acabar la prova en 25:33, al costat de Mark entrava Razyn Abdelali del C.D RESTAURANT QUIXOT amb el mateix temps, en tercera  posició Adrían Badenes del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ.

En la categoria femenina la vencedora va ser María Isabel Ferrer del C.C. CAMALLAES que va emprar un temps de 28:36. En segon lloc l’atleta Silvia Sarrión, del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ, i completant el podi, en tercer lloc, l’atleta Reyes Moreno del C.E. LA VESPA DE NOVETLÈ.

Amb aquesta victòria l’atleta Maria Isabel Ferrer s’emporta la cinquena edició del Circuit Safor-Valldigna, revalidant el títol aconseguit en l’última edició. Ha completat un circuit immaculat amb un dotze de dotze, guanyant totes les carreres que ha disputat. Gran moment de manera que passa l’atleta de Xàbia que defensa els colors del C.C. CAMALLAES.

La pròxima prova del Circuit serà XIV Volta a Peu Benirredrà que tindrà lloc el diumenge 5 de febrer sobre una distància de 9.000 metres les inscripcions estan obertes en la web. Amb la cursa de Benirredrà es tancarà aquest quint circuit, encara queden moltes coses per a decidir; la qual cosa farà que la pròxima carrera siga molt interessant.

Articles relacionats