14.1 C
Gandia
Dimecres, 29 març, 2023

La Banda de la “Vera Cruz” d’Oliva s’agermana amb la reconeguda banda “Los Coloraos” de Daimiel

 

 

 

El Centre Polivalent d’Oliva es va omplir amb més de 400 espectadors que van assistir al certamen de música confrare organitzat per la Banda de la Germanor de la “Vera Cruz” d’Oliva on aquesta es va agermanar amb la coneguda banda dels “Los Coloraos” de Daimiel i va comptar amb la participació de l’AM Sant Sepulcre- Raval Gandia.

La Banda de la Germandat de la “Vera Cruz” d’Oliva, en col·laboració amb la regidoria de Festes, va celebrar, el diumenge 29 de gener de 2023, un certamen de música confrare en el Centre Polivalent d’Oliva. Més de 400 persones van assistir per a veure interpretar les seues marxes i sons a les tres bandes participants.

Va obrir l’acte l’Associació Musical Sant Sepulcre-Raval Gandia, que va actuar com a agrupació convidada i va interpretar tres marxes. Tot seguit, l’amfitriona, la Banda de la “Vera Cruz” d’Oliva, va interpretar tres marxes més i, res més acabar l’última de les seues peces, van fer la seua entrada “Los Coloraos” de Daimiel, des de l’entrada, fent les delícies dels assistents.

Ja en l’escenari, les dues bandes van interpretar una marxa processional conjuntament, sumant més de 120 músics, entre cornetes i tambors.
Abans d’iniciar “Los Coloraos” de Daimiel el seu repertori, es va celebrar l’acte d’agermanament entre les dues bandes. Un emotiu acte en el qual Manu Ruíz Tolls, per part de la “Vera Cruz” i David Martín ConsuegraCéspedes (vicepresident i director musical) per part de “Los Coloraos”, van dedicar unes paraules i agraïments.

Es va segellar l’agermanament penjant de sengles banderoles un medalló de cadascuna de les bandes.

En finalitzar aquest acte, Els Acoloriu-vos van fer embogir amb les seues marxes als assistents. Era la segona vegada que actuaven a Oliva i ho van donar tot, interpretant més de deu marxes, amb gran dedicació i força. Els Acoloriu-vos es van agradar a Oliva, municipi que els acull sempre amb gran entusiasme i admiració.

El president de la Germandat de la “Vera Cruz”, Álvaro Sánchez, va voler agrair als assistents i col·laboradors haver fet possible l’acte, i a l’AM Sant Sepulcre-Raval Gandia i als “Los Coloraos” de Daimiel, la seua implicació i participació.

Articles relacionats