16.9 C
Gandia
Divendres, 19 abril, 2024

Resultats de ciclistes de la Safor del cap de setmana

Aquest passat cap de setmana va finalitzar la Volta a Manrubia de categoria cadets després de la sisena i última etapa celebrada a Castellnou on l’equip de la Vall Retirem Amiant va finalitzar en el nové lloc de la general.

Vicent Grau de Tavernes de la Valldigna va ser el millor ciclista de l’equip després de finalitzar en la catorzena posició de la general a sis minuts del català Adriá Pericas.

Aitor Arlandis en la seua primera volta va aconseguir finalitzar en el lloc 31 mentre que Xavi Mestre acaba en el lloc 34 i Gerard Tebar en el 50 de quasi 200 corredors de tot l’arc mediterrani.

Cal destacar que Jairo Jaén, veí de Palma de Gandia, va patir una caiguda en l’últim dia després d’ascendir el dia anterior al lloc 28. Un contratemps que li va deixar fora de la classificació.

Altres dades de ciclistes de la Safor

– El ciclista de Beniarjó, Marc Mestre, va finalitzar en la posició quinzena a 7 minuts del portugués Gonzalo Tabarra, guanyador, en la Volta a Galícia júnior que es va disputar el passat cap de setmana.

BTT

– A Navarra va competir Jordi Fournies en el Gran Premi de Caparroso de BTT, prova puntuable UCI on va aconseguir finalitzar en el lloc 36.

Articles relacionats