12.8 C
Gandia
Dissabte, 2 març, 2024

Gandia revalida el guardó Ecoplayas i la distintiva Sendero Azul

Gandia torna a aconseguir dos reconeixements que evidencien que disposa d’una de les millors platges turístiques en l’àmbit nacional. La Platja Nord de la localitat ha sigut recompensada novament amb el guardó Ecoplayas i la distintiva Sendera Blava.

Platja de Gandia sorraEl premi Ecoplayas va ser anunciat durant el “XXI Congrés i Exposició Internacional de Platges”, realitzat a Castelldefels i organitzat per Ategrus i afavoreix l’excel·lència en la qualitat de l’aigua de bany, neteja, socorrisme i infraestructures, entre altres aspectes. En definitiva, per realitzar una gestió responsable del medi ambient i disposar d’uns serveis de qualitat. La ciutat porta rebent aquesta bandera de manera consecutiva des de l’any 2006.

D’altra banda, el guardó Sendera Blava el concedeix l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC) per contribuir notablement a transformar les senderes blaves en recursos valuosos per al medi ambient, el gaudi de la naturalesa i la pràctica d’esports i activitats d’oci a l’aire lliure.

Platja de Gandia pasarela

En el cas concret de Gandia, s’ha reconegut la sendera gràcies a la qual és possible accedir a la Platja de l’Auir, situada entre l’Avinguda del Nord i el carrer Ribera Baixa, i on es poden trobar panells explicatius sobre la formació de platges i dunes, a més de dades sobre la vegetació i flora pròpia d’aquests hàbitats.

Articles relacionats