23.9 C
Gandia
Diumenge, 4 juny, 2023

Repòquer de victòries de l’equip de Beisbol Tigres de Gandia

– Cinqué partit disputat cinqué partit guanyat, invictes i lideres del Grup Est de la 1a Divisió Nacional

L’equip gandià passa pel seu millor moment de joc i fruit d’això ja són cinc les victòries en el que porten de la 1a Divisió Nacional. Cinc de cinc, d’aquesta manera es tanca la primera volta del Campionat Nacional de Beisbol.

El partit va ser molt intens i igualat per part de tots dos equips, ja que tant l’equip local, com l’equip visitant sabien que d’aquest partit eixiria el que anava a liderar la taula classificatòria en solitari. 

Una vegada mes no van arribar a jugar-se els 9 “innings”, sinó que es va donar per finalitzat al tancament de la huitena entrada, sense arribar a entrar al bat l’equip de la capital de La Safor, perquè s’havien superat les tres hores de joc i la victòria estava assegurada per l’equip local.

D’aquesta manera, l’Isla (vigent Campió d’aquesta competició), va perdre la imbatibilitat, enfront d’uns Tigres de Gandia que tanca la primera volta de la lliga mantenint-la.

Malauradament en una jugada  del partit, es va lesionar Carlos Cid “Center Field” de l’equip gandià, al qual li desitgem una molt ràpida recuperació.

Destacar per part de Tigres de Gandia a tot l’equip tant en defensa com en atac, però per damunt de tots, al seu excel·lent Pitcher Christopher Báez i al seu Catcher Carlos Vázquez.

El resultat del partit va ser L’Isla 4 – Tigres de Gandia 8, amb un total de 14 Hits i 2 errors per part de l’equip de la capital de La Safor.

Articles relacionats