11.1 C
Gandia
Diumenge, 21 abril, 2024

Les Nits Bordes arriben a Palmera

Per primera vegada arriba a Palmera una nova edició de les nits Bordes, aquesta és una de les accions que des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Safor i a través de la Xarxa Jove de la Safor es duen a terme cada any.

Aquest Circuit Comarcal és un Projecte d’Oci Nocturn destinat a joves a partir de 12 a 30 anys de la comarca de la Safor-Valldigna, que pretén oferir alternatives d’oci saludable enfront de l’oferta de l’oci consumista.

Proposa activitats variades d’oci actiu, participatiu, educatiu, solidari i que pretén fomentar valors, aprofitant les instal·lacions municipals, donant-li així a la població jove la possibilitat de triar que fer en el seu temps lliure, les activitats s’han dissenyat segons les inquietuds i interessos dels i les joves. Entre les activitats tenim: Escape Room, Taller de DJ, Gimcana Nocturna, Taller de decoració d’Espardenyes

El circuit va començar divendres dia 13 de maig, a les 21.30 hores, a Potries amb el Taller de decoració d’Espardenyes Panseres. A partir d’aquest dia, quasi tots els divendres i dissabtes fins a l’1 de juliol hi haurà una Nit Borda. Per a més informació es pot consultar el programa i accedir a les inscripcions de forma digital a la pàgina web https://bit.ly/calaixjove, a les xarxes socials Facebook, Instagram i Twitter @calaixjove i als centres juvenils de les poblacions de la comarca.

Articles relacionats