Rècord de nous casos positius de coronavirus en un dia a la comarca de la Safor

La pandèmia contínua expandint-se desmesuradament per la Safor. En la notificació realitzada per Salut Pública de Gandia, corresponent al dia 14 de desembre, dels nous casos positius per coronavirus es va aconseguir la negativa xifra rècord de 90 en un sol dia. Aquestes dades venen a confirmar que la responsabilitat individual respecte al compliment de les mesures sanitàries durant el pont festiu es van tornar a relaxar com així va ocórrer en el passat pont festiu d’octubre.

Referent als ingressos hospitalaris, l’Hospital Comarcal Francesc de Borja de Gandia atén en aquests moments a 47 pacients, i d’ells, 9 necessiten atenció mèdica en la Unitat de Vigilància Intensiva, són 3 persones menys que en la jornada anterior.

Comunitat Valenciana

– Sanitat registra 2.841 nous casos de coronavirus i 1.546 altes en la Comunitat Valenciana

La Comunitat Valenciana ha registrat 2.841 nous casos de coronavirus confirmats per prova PCR o a través de test d’antígens, que situen la xifra total de positius en 119.877 persones. 

D’altra banda, des de l’última actualització, s’han registrat 1.546 altes a pacients amb coronavirus. 

D’aquesta forma, en aquests moments hi ha 12.395 casos actius, la qual cosa suposa un 9,42% del total de positius.

Els hospitals valencians tenen, actualment, 1.181 persones ingressades, i d’elles 228 necessitem atenció mèdica a l’UCI.

Malauradament s’han registrat 38 defuncions per coronavirus des de l’última actualització, per la qual cosa el total de defuncions és de 2.651 persones.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.880.382.

Et Pot Interessar