Gandia obri la temporada de competicions d’Atletisme amb un control de marques

 • Un control provincial de marques per a categories inferiors va obrir a Gandia les competicions de la tempora
 • L’esdeveniment es va disputar dissabte a la pista municipal d’atletisme Toni Herreros. El jove del CA Safor Teika Xavi Cabanilles aconsegueix un rècord de club en categoria infantil en els 1.000 ml. amb un crono de 2:52, superant el que tenia Àlex Blasco des de 1990.
 • El Safor organitza aquest dissabte una Jornada Escolar Municipal, oberta tant a atletes de clubs esportius com de centres educatius.

  La pista d’atletisme Toni Herreros, a Gandia, va acollir dissabte passat un control provincial de marques per a les categories Sub12 (Aleví), Sub14 (Infantil) i Sub16 (Cadet), organitzat pel Club d’Atletisme Safor Teika, dins dels Jocs Esportius, on van participar uns 400 joves de diversos clubs.

  La competició, a porta tancada, va ser una de les més primerenques de la temporada. Tant els entrenadors com els voluntaris del Club d’Atletisme Safor van vetlar pel compliment de les normes de prevenció davant el coronavirus, amb accés i eixida diferenciats en la pista, ús del camp de rugbi per a l’escalfament, mascareta excepte per al moment de les proves, i desinfecció d’artefactes compartits, entre d’altres.

  El CA Safor Teika va tindre més inscrits que unes altres entitats majors, com el Torrent o el València. Cal destacar la marca del jove Xavi Cabanilles en els 1.000 metres llisos: amb un crono de 2:52.76, va aconseguir un rècord de club Sub14, destronant a Àlex Blasco, que el tenia des de feia més de 30 anys, en 1990, amb 2:53.10. Xavi Cabanilles, que practica fonamentalment triatló, va començar el curs passat al centre de tecnificació de Xest, becat per la federació valenciana.

  D’altra banda, el club organitza aquest dissabte, també a la pista de Gandia, una Jornada Escolar Municipal, per a les categories benjamí, aleví, infantil i cadet (nascuts entre 2006 i 2012) siguen o no federats. Els pares dels joves interessats han d’omplir el formulari d’inscripció en la pàgina ‘web’ del club abans d’aquest dijous a la mitjanit. A aquells que no s’hagen inscrit d’aquesta manera no se’ls permetrà l’accés a la instal·lació. Per ara hi ha un centenar de joves confirmats del Corriol, La Valldigna, el Safor Teika i El Garbí.                                                                                                                                                                                                               Fotografias Javier Cloquell

Et Pot Interessar