17.1 C
Gandia
Dissabte, 9 desembre, 2023

Reconeixement al mundialista gandià d’ironman

L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i la regidora delegada d’Esports, Lydia Morant, han rebut  al despatx d’alcaldia al triatleta Vicent Palonés, després d’haver disputat el Campionat del Món d’Ironman que es va celebrar a Hawaii el passat 13 d’octubre, una competició en la que els atletes s’enfronten a 3,8 quilòmetres nedant, 180 en bicicleta i 42,2 de cursa a peu marcats per les dures condicions climàtiques de l’illa.

Diana Morant Ripoll ha explicat que “Palonés va complir el seu somni de competir entre els millors atletes del món en l’especialitat. Des de la ciutat de Gandia no podem fer res més que expressar la nostra admiració per un gandià que ha arribat a la prova més prestigiosa de l’Ironman per mèrits propis i felicitar-lo per tota la feina feta. Una felicitació que vam traslladar també al seu equip (Masktri), el seu club i la seua família, perquè aquestes coses són fruit del treball col·lectiu”.

L’alcaldessa també ha agraït al triatleta “el que haja dut la nostra ciutat en la seua esquena per associar-nos amb l’esport i la vida saludable. Acabar una prova d’Ironman és un èxit però fer-ho al campionat del Món està a un altre nivell. Persones com Vicente són un mirall en el qual es miren els més menuts i cada vegada tenim més xiquets i xiquetes que volen ser esportistes. D’alguna manera, s’ha convertit en un mirall i en un model a seguir per tots”.

 Per la seua banda, Vicente Palones ha agraït la recepció. “Per a mi, la meua família i tots els que m’envolten és un orgull. Aquest esport és molt dur. Són tots els dies entrenant, no hi ha un sol dia de descans ni de festa. És un èxit que també he aconseguit gràcies a tots els que han cregut en mi. Fa 5 anys vaig començar i mai hauria pensat a arribar a un Mundial. La constància, l’entrene, el sacrifici i els valors de l’esport t’ajuden a aconseguir coses increïbles. Una vegada vaig arribar a Kona, tenia clar que calia gaudir un premi a tota la feina feta”.

Articles relacionats