13.2 C
Gandia
Diumenge, 3 desembre, 2023

Els equips sènior i juvenil del Club Volei Gandia ixen derrotats d’Elx

El líder del torneigde 1ª Autonòmica Sènior Femení de volei fins al moment, Hamburguerix Il·licità d’Elx, va derrotar per 3 x 1 al segon classificat, AverLamp C. V. Gandia (a la imatge). La trobada d’aquests dos equips va ser bastant entretinguda i igualada amb el resultat canviant. L’equip local va saber traure profit de l’avantatge de jugar en el seu camp i no va malbaratar les oportunitats quan va tenir un poc d’avantatge en el marcador. Per la seua banda, l’equip de l’AverLamp C. V. Gandia no va deixar de lluitar en cap moment, no obstant açò, el seu esforç no ha sigut suficient per a canviar el resultat del partit.

De totes maneres, segueix segon en la classificació del torneig esperant el cap de setmana vinent per a jugar en el Pavelló del Raval contra el quart classificat, Finestrat. 

1ª Autonòmica Juvenil Femení

D’altra banda, l’equip juvenil del C. V. Gandia, de primera autonòmica, segueix sense trobar el camí per a emportar-se els 3 punts que aporten una victòria. Aquest diumenge va viatjar fins a Elx per a enfrontar-se a l’Il·licità Carrús, que va guanyar per 3 x 0. Si bé el primer set va ser dominat per l’equip de Gandia fins al tancament, “els errors i la por a guanyar van paralitzar a les jugadores i les va fer perdre per una mínima diferència”, apunten fonts del club.
Els dos sets següents van ser àmpliament dominats per l’equip local, que no va donar treva a les atletes de Gandia, superant-les en totes les accions del joc. Es perd d’aquesta manera una gran oportunitat per a barallar per la permanència en la 1ª divisió de la categoria juvenil.

Articles relacionats