16.5 C
Gandia
Dimarts, 16 abril, 2024

Recepció al taekwondista mundial Gustavo Díaz

 L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, i Lydia Morant, regidora d’Esports, van rebre a Gustavo Díaz, entrenador del Club Taekwondo la Safor Gandia, amb motiu de la seua classificació per a participar el proper mes d’abril al mundial de Corea. L’esportista de l’Alqueria de la Comtessa competirà en la modalitat Poomsae en trio sincronitzat de la categoria trio 2 (per a majors de 30 anys). Serà la segona volta que disputarà un mundial després de Perú 2016, on va quedar sèptim classificat.

El poomsae és una combinació-coreografia de defenses i atacs amb punys i puntades, executats en una línia de moviments contra diversos adversaris imaginaris. Aquest esport mostra l’essència i l’art del taekwondo.

El passaport a aquest esdeveniment el va aconseguir el passat cap de setmana al campionat d’Espanya disputat a La Nucia on, junt amb els seus companys, es va coronar com a campió d’Espanya. Aquest billet mundialista se l’ha guanyat en qualitat de número 1 del rànking nacional. A més, Díaz Arena va ser bronze individual en Màsters 1 (de 40 a 50 anys d’edat).

Articles relacionats