11.3 C
Gandia
Dijous, 2 febrer, 2023

Recepció a l’Ajuntament de Gandia a Clara Tortosa i Cristina Garcia noves Falleres Majors de 2022

· José Manuel Prieto: “Sereu les falleres majors d’un any ple d’esperança on es demostrarà que les coses acaben eixint bé”

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, va rebre ahir a la vesprada a l’Ajuntament de Gandia a Clara Tortosa García i Cristina García Lechuga, noves Falleres Majors de Gandia per a l’any 2022.

A la recepció hi van ser presents el regidor delegat de Falles, Nacho Arnau; el vicealcalde, Josep Alandete; els portaveus de les forces polítiques representades al consistori a més de l’executiva de la Federació de Falles i la família de Cristina i Clara.

Prieto va qualificar d’honor poder rebre a les noves Falleres Majors de la ciutat pocs minuts després del seu nomenament per afrontar unes falles especials i va fer referència al vincle especial que es desenvolupa entre les Falleres Majors i que en aquesta edició ho serà encara més a l’ésser mare i filla les que ocupen els dos càrrecs.

“Sereu les falleres majors d’un any ple d’esperança on es demostrarà que les coses acaben eixint bé. Teniu alçada suficient per a ser grans Falleres Majors” va declarar l’alcalde qui va agrair a les representants de les falles que l’ajuntament haja estat el primer lloc on han fet una visita oficial.

Per la seua banda, Telmo Gadea, president de la Federació de Falles, va destacar la importància del càrrec de les falleres Majors, un fet que es veu reafirmat mitjançant un decret d’alcaldia. “Ens esperen moltes vivències i tenim molt per fer. És de justícia que la primera visita es faça a l’Ajuntament, ja que l’ajuntament ha estat i està del costat de les falles” va finalitzar.

Fotografia Àlex Oltra

Articles relacionats