16.6 C
Gandia
Dimecres, 22 març, 2023

CLGS convoca una concentració com a mostra de condemna de l’agressió homofòbica de Madrid

– CLGS ha convocat una concentració l’11 de setembre a les 19 h a la Plaça de l’Ajuntament de Gandia per rebutjar la LGBT-fòbia

– CLGS demana a les institucions que es prioritze la lluita contra la violència LGBT-fòbica

covocatoria gandiaEl Col·lectiu de Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals -LGBT- de la Safor-Valldigna (CLGS) condemna la terrible agressió que va patir un jove de 20 anys quan entrava al portal de sa casa. En aquesta agressió li van tallar el llavi, i li van marcar amb un ganivet la paraula “maricón” al
gluti.

La terrible agressió, que es va fer en grup -un total de 8 persones-, ja ha rebut la condemna de tot el moviment LGTB espanyol. Per això CLGS ha convocat una concentració de rebuig de la LGTB-fòbia per dissabte 11 de setembre a les 19 h a la Plaça de l’Ajuntament de Gandia.

En els últims mesos estem assistint a una escalada d’agressions i assassinats LGBT-fòbics que es caracteritzen, en molts dels casos, per la seua brutalitat i per actuar en grup. “Des de CLGS tornem a assenyalar a l’extrema dreta i el seu discurs d’odi com a responsables de l’increment d’agressions LGBT-fòbiques que estem vivint al nostre país. Volem ser lliures i poder expressar la nostra afectivitat o el nostre gènere sense por i per això necessitem la implicació de les institucions”, afirma Ximo López, coordinador de CLGS a les quals es demana que prioritzen la lluita contra la LGBT-fòbia.

Des de CLGS tornen a demanar el desplegament urgent de totes aquelles mesures previstes a la Llei valenciana pels drets de les persones LGBT i l’aprovació urgent d’una Llei LGBT estatal que permeta desplegar polítiques de prevenció i lluita contra la LGBT-fòbia i que també done un suport adequat a les víctimes de l’odi contra el col·lectiu.

Articles relacionats