24.7 C
Gandia
Dissabte, 23 setembre, 2023

Real de Gandia realitza més de 500 atencions en l’actual Estat d’Alarma

– L’Ajuntament ha concedit 23 ajudes d’emergència social per valor de 5.020 € i ha repartit 44 vals de menjador per a alimentació per valor de 2.640 €

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament del Real de Gandia ha prestat més de 500 atencions en el temps que portem de confinament de la població derivat de l’alerta sanitària pel coronavirus Covid-19. El departament realer està treballant en estreta col·laboració amb el CdR i Càrites del Real de Gandia per a prestar totes aquestes atencions.

El principal mecanisme de suport a les persones necessitades en situacions d’emergència com la que estem vivint és la Prestació Econòmica Individual d’Emergència Social. Des que va començar l’estat d’alarma 23 famílies han rebut aquestes ajudes per un valor total de 5.020 €. 

Als serveis habituals, que ara es presten de manera no presencial, s’han sumat la concessió de 44 vals-menjador per a alimentació per valor de 2.640 € i telefonades a persones majors del poble, servei que s’està portant a terme amb el suport de personal d’altres àrees.

Les accions de Benestar Social durant l’alerta sanitària es reparteixen en: primera atenció, persones majors, dependència, família i menors, igualtat i violència de gènere i masclista, persones sense llar, prestacions econòmiques i tramitació de la Renda Valenciana d’Inclusió.

En atenció primària s’han portat a terme derivacions a tota classe de serveis, des d’hospitals o Centre de Salut, fins a Policia Local, Guàrdia Civil, el servei de mediació hipotecària o el servei d’atenció psicològica.

Amb les persones en situació de dependència, des del primer dia, s’ha portat un seguiment personalitzat amb els casos registrats, s’han tramitat nous expedients i s’ha avançat en la gestió dels expedients iniciats.

L’alcalde del Real de Gandia, Gustavo Mascarell vol agrair “al CdR i a Càrites del Real de Gandia la seua tasca, així com a totes les entitats i persones que estan col·laborant en la gestió d’aquesta crisi, sense les quals haguera estat molt més difícil arribar a totes aquestes persones. Hem estat, estem i estarem treballant des del Departament de Benestar Social de l’Ajuntament per donar solucions a aquesta situació tan extraordinària que estem vivint i patint, però de segur, que junts i juntes tornarem”.

Articles relacionats