RAJOY S’ENFADA AMB UNA EMISSORA PER FER-LO ENTRAR EN DIRECTE AMB UN IMITADOR DE PUIGDEMONT

«Li propose una cosa, com esta setmana està el Rei amb les consultes, segons com quede este assumpte, que jo no sé com va a quedar, dilluns 25 li puc cridar i, segons com estiguem, si hi ha investidura o no, i el temps, jo tinc l’agenda molt lliure amb la qual cosa la podríem fixar per a 24 o 48 hores», va dir Rajoy al qual creia cap de l’Executiu català.

Va ser en este moment quan el programa va confessar que tot era una broma, i el president ha respost: «Això no és seriós, facen el que vullguen però això no és seriós», ha dit, i es va interessar pel nom de l’emissora de ràdio que li estava telefonant.

El programa ha retransmès la conversa amb una secretària que informava que el president estava reunit però podia tornar la telefonada en 10 minuts, però el locutor radiofònic va respondre que tornaria a telefonar ell en 15.

«Ja tocava que parlàrem vostè i jo», diu l’imitador i, després de l’assentiment de Rajoy, afegix que haurien de buscar un dia «ara que hi ha nou interlocutor en tot l’assumpte, per a començar amb bon peu». «Molt bé», diu Rajoy. «Ja sabem el que ens n’anem a dir, però per a fer-ho oficialment», continua el fals ‘president’. «Per a fer-ho», concedix el president.

«Estem potser tan sorpresos com vostè», ha afirmat el presentador, que li ha agraït el seu «fair play i la seua cintura» i li va demanar «que parlen». «D’acord, moltes gràcies», es va acomiadar Rajoy.

Et Pot Interessar