Rafa Gomar entrenarà a la UE Gandia

Rafa Gomar serà el nou entrenador de la UE Gandia la propera temporada, segons ha informat el club, amb la missió d’intentar de nou un ascens a Tercera després de dos temporades sense jugar la promoció . El tècnic gandià va dirigir al CF Gandia i procedeix del Benigànim, on exercia de preparador físic
La UE Gandia ha confirmat al nou entrenador del primer equip, en substitució d’Esteban Cana. Es tracta d’un tècnic jove -39 anys- però «sobradamente preparat» i amb àmplia experiència en clubs d’elit, on va exercir com a preparador físic.
Gomar és entrenador nacional i llicenciat en Educació Física. Ha treballat amb tècnics del prestigi com ara Quique Hernández o Toni Seligrat en clubs com ara el Recreativo de Huelva, Córdoba, Albacete, Numancia, Aris de Salónica i CF Gandia. La passada temporada va exercir com a preparador físic del Benigànim.
El club ha volgut confiar en un tècnic jove i de Gandia per a un nou projecte en el qual espera tornar a barallar per estar el més alt possible en la taula.

Et Pot Interessar