El 94% dels escolars de tres anys de Gandia podran accedir al centre de la seua primera elecció

El 94% dels escolars de 3 anys de Gandia podran escolaritzar-se en el centre de la seua primera elecció, segons ha informat la regidora Lorena Milvaques. Els 18 centres d’infantil públics i concertats de la ciutat ofertaven 761 vacants per a 3 anys. Una vegada finalitzada la preinscripció, s’hi ha registrat 608 peticions d’escolarització per a eixe nivell educatiu. Per tant, hi han quedat, de moment, 153 vacants en el conjunt dels esmentats centres.Després de la segona reunió d’escolarització d’infantil i de primària per tal de preparar el procés d’escolarització del curs 2018-2019, celebrada divendres, s’ha conegut que només 39 de les 608 peticions no podran ser ateses en la primera opció (però sí en la segona o successives), la qual cosa vol dir que el 94% de les famílies podran escolaritzar els seus fills i les seues filles de 3 anys en el centre escolar de la seua primera elecció.

A l’acte van assistir representants de les direccions de tots els centres que imparteixen ensenyament d’infantil i de primària públics i concertats de la ciutat, la direcció del Servei Psicopedagògic Escolar, la inspecció educativa i el Departament d’Educació de l’Ajuntament de Gandia.
La reunió tenia com a objectiu principal oferir les primeres dades d’escolarització, principalment de 3 anys, una vegada acabat el procés de preinscripció.

A la vista dels resultats oferits, Lorena Milvaques, vicealcaldessa de Gandia i regidora d’Educació, ha incidit en la normalitat del procés. La regidora ha volgut destacar dos missatges altament positius: “D’una banda, que, com no podia ser d’una altra manera, tots els xiquets i xiquetes de la ciutat compten amb una plaça escolar en eixe nivell educatiu. Per tant, les mares i els pares poden estar completament tranquil·les i tranquils en eixe sentit”.

Et Pot Interessar